IZOPOP 2020: VODENJE

Odbor za izobraževanje Zveze ŠKIS je tudi letos pripravil projekt IZOPOP, ki ga sestavljajo izobraževalni popoldnevi. V sredo, 4. 3. 2020, bo na SGGOŠ v Ljubljani, od 17.00 do 20.00, potekala že četrta delavnica v sklopu tega projekta.


Na ŠKISu verjamemo, da se dober vodja ne rodi, pač pa to lahko postane vsak, ki se trudi. Postane vodja, ki navdihuje, motivira in spreminja svet. Zato smo vam pripravili delavnico, ki vas bo popeljala v svet vodenja. Uvodoma bomo na delavnici razčistili razlike med šefom in vodjo. Ko bomo spoznali lastnosti dobrega vodje, se bomo osredotočili še na različne tipe vodij ter preko praktičnih primerov spoznali, kateri je najprimernejši za določeno situacijo. Dotaknili se bomo tudi področja delegiranja in spoznali, da pravi vodja ne more vsega opraviti sam. Spoznali bomo moč navad in rutin ter njihovo vlogo pri vzpostavitvi osebnosti dobrega vodje. Vse to bomo povezali s praktičnimi in navdihujočimi primeri, skozi celotno delavnico pa ne bodo manjkali niti drobni triki in nasveti, ki dobremu vodji olajšajo pot do uspeha.

Na delavnici se boste naučili:
Razlikovati različne tipe vodenje in njihovo uporabo ob posameznih situacijah
Prepoznati lasten prevladujoč voditeljski tip
Prepoznavati pomen delegiranja, motivacije in učenja z zgledom znotraj delovnega procesa
Izdelati lasten akcijski načrt za razvoj voditeljskih sposobnosti


O trenerju:

Delavnico bo vodil Andraž Šiler, trener in vodja z večletnimi izkušnjami na lokalni, nacionalni in mednarodni ravni.  Že v dijaških letih je ustanovil in vodil dijaško sekcijo Kluba študentov Kranj. Kasneje je kranjski študentski klub v Sloveniji 4 leta vodil tudi kot predsednik. Na nacionalni ravni je vodil Nadzorno komisijo Zveze študentskih klubov Slovenije ter mednarodni odbor Študentske organizacije Slovenije, kjer je bil tudi član Predsedstva organizacije. Sodeloval je tudi pri vzpostavitvi sistema izobraževanja na Zvezi ŠKIS in Bazena trenerjev Zveze ŠKIS. Na mednarodni ravni je bil aktiven pri številnih iniciativah Evropske študentske organizacije, 1 leto pa je bil tudi slovenski mladinski delegat pri Organizaciji Združenih narodov. Kasneje je kot strokovni direktor deloval v Zavodu Ypsilon, trenutno pa se ukvarja z vodenjem večjih evropskih projektov in evropskimi razvojnimi politikami.


Več informacij o ostalih dogodkih pa najdete na: https://skis-zveza.si/izopop-2020/


Odbor za izobraževanje Zveze ŠKIS
Vir:  
https://skis-zveza.si/izopop-2020-vodenje/

Novice
18/2/24

3. redni občni zbor

18. 2. 2024 bo v prostorih kluba potekal 3. občni zbor Kluba goriških študenotv, na katerem bodo potekale tudi volitve. Na občnem zboru se bo spreminjal tudi statut. V prilogi je predložen predlog novega statuta. Predloge in pobude članov glede statuta lahko podaste na info@kgs.si.

Dogodki
25/6/22

KONCERT Z MAGNIFICOM & DEJ ŠE'N LITRO

Klubovci smo lani praznovali 30. let, zato letos v soorganizaciji z MONG prirpravljamo največje praznovanje v Novi Gorici!

Dobimo se v soboto 25.6.2022 ob 20.00h na travniku pred Mestno občino Nova Gorica.

Z nami bodo praznovali:

MAGNIFICO

Dej še'n litro

Za rojstnodnevno zabavo se spodobi, da je VSTOP PROST!


HIR AJ KAM HIR AJ GO


Sponzorji dogodka so:

- HIT universe of fun


- Pivovarna Laško


- Klet Brda


- Mladinski center Nova Gorica

*Organizator si pridržuje pravico do spremembe programa ali odpovedi dogodka.

Dogodki
21/5/22

PARANOISE in PRISMOJENI PROFESORJI BLUESA

21. 5. bodo z nami PARANOISE in PRISMOJENI PROFESORJI BLUESA!

Vrata prizorišča se odprejo ob 21h, v blues ritme pa nas bodo glasbene skupine popeljale ob 22h, zato ne zamujajte

Vstopnina je 5€, člani KGŠ pa imate prost vstop!