ONLINE ŠKISOVA TRŽNICA 2020

Čez dober teden bi travnik za Bežigradom oživeli študenti, ki bi se 14. maja zbrali in skupaj ustvarili nove spomine. Ker pa želimo kljub trenutnim okoliščinam pričarati vsaj del te edinstvene izkušnje, se je organizacijska ekipa Škisove tržnice 2020 odločila, da dogajanje preseli online.

Zvok tisočih pogovorov, glasba v ozadju, v roki kozarec osvežilne pijače, topel sonček in Škisova tržnica. Vse te občutke žal letos v živo ne bomo izkusili, a poskusili jih bomo vsaj približno obuditi.

Zato vas vabimo, da se nam 14. maja pridružite iz vseh koncev Slovenije, da lahko skupaj ustvarimo prvo online Škisovo tržnico. Vendar pa dogajanje ne bo omejeno le na en dan. Cel teden od 11. do 17. maja, se bodo zvrstile različne nagradne igre, izzivi in presenečenja. V četrtek, 14. maja pa nas čaka veliki online koncert.

Ker Škisova tržnica že vrsto let sodeluje z različnimi dobrodelnimi organizaciji, ne bo na to pozabljeno niti pri spletni različici. Premierno bomo predstavili nov merch Škisove tržnice. Majčke in puloverje boste lahko kupili v spletni trgovini, hkrati pa s tem pomagali družinam v stiski. Celoten dobiček nakupa bo namenjen dobrodelni organizaciji Anina Zvezdica, ki v tem času pomaga socialno ogroženim. Skupaj s partnerjem Škisove tržnice VibeIt, ki imajo v svoji ponudbi visoko kvalitetna in udobna oblačila, bomo na transparenten način s pomočjo Anine Zvezdice namenili sredstva vsem, ki jih je čas epidemije še toliko bolj prizadel.

Celoten projekt letošnje Škisove tržnice je na prostovoljni bazi, z velikim nasmehom po sodelovanju pa so se za online koncert odzvali tudi največji slovenski glasbeniki. Na online koncertu bodo nastopile glasbene legende, kot so TabuMi2Zmelkoow in Emkej. Poskrbljeno pa bo tudi za vse navdušence elektronske glasbe, saj nas bosta v elektro melodije zazibala TedFunke in Alex Ranerro.

Zato ta teden pokličite prijatelje, pojdite v naravo, prižgite Škisove koncerte, sodelujte v super nagradnih igrah in uživajte življenje. Seveda ob spoštovanjih vseh pravil in odredb države, saj je varnost in zdravje še vedno na prvem mestu.

Vir:
https://skis-zveza.si/online-skisova-trznica-2020/

Sledi nam
Dogodki
25/6/22

KONCERT Z MAGNIFICOM & DEJ ŠE'N LITRO

Klubovci smo lani praznovali 30. let, zato letos v soorganizaciji z MONG prirpravljamo največje praznovanje v Novi Gorici!

Dobimo se v soboto 25.6.2022 ob 20.00h na travniku pred Mestno občino Nova Gorica.

Z nami bodo praznovali:

MAGNIFICO

Dej še'n litro

Za rojstnodnevno zabavo se spodobi, da je VSTOP PROST!


HIR AJ KAM HIR AJ GO


Sponzorji dogodka so:

- HIT universe of fun


- Pivovarna Laško


- Klet Brda


- Mladinski center Nova Gorica

*Organizator si pridržuje pravico do spremembe programa ali odpovedi dogodka.

Dogodki
21/5/22

PARANOISE in PRISMOJENI PROFESORJI BLUESA

21. 5. bodo z nami PARANOISE in PRISMOJENI PROFESORJI BLUESA!

Vrata prizorišča se odprejo ob 21h, v blues ritme pa nas bodo glasbene skupine popeljale ob 22h, zato ne zamujajte

Vstopnina je 5€, člani KGŠ pa imate prost vstop!

Dogodki
9/5/22

DAN EVROPE

Le še nekaj ur nas loči do nocojšnjega koncerta »Skupaj za Evropo«, ki ga organizirata predstavništvi Evropske komisije v Sloveniji in Italiji ob dnevu Evrope.

Ob 21.00 vabljeni na Trg Evrope, kjer bodo slovenski in italijanski glasbeniki poskrbeli za skladbe različnih žanrov ter za nepozabno zabavo.

Praznujmo Dan Evrope brezmejno in v duhu Evropske prestolnice kulture GO 2025 Nova Gorica · Gorizia.  

Koncert bo mogoče v živo spremljati tudi na družbenih omrežjih predstavništva Evropske komisije v Sloveniji, na RTV Maribor in Koper / Capodistria ter lokalnih televizijah: TV AS (Pomurska), SIP TV (Podravska), TV Vaš kanal (Jugovzhodna in Posavska), Ljubljana TV (Osrednjeslovenska), GTV (Gorenjska), TV Galeja (Primorsko-notranjska) in GoTV (Goriška).

#zaŠtudente