POTEK 1. IZREDNE SEJE OBČNEGA ZBORA KLUBA GORIŠKIH ŠTUDENTOV

Prva izredna seja Občnega zbora (vnadaljevanju OZ) Kluba goriških študentov (v nadaljevanju KGŠ), dne 30.4.2020ob 18.00h bo, kot ste bili že obveščeni, potekala konferenčno na portalu Zoom.Za vstop na sejo uporabite sledeči link https://us02web.zoom.us/j/86224831617  Meeting ID: 8622483 1617.

Za prijavo na sejo OZ morate vsi storitinaslednje:

  1. Naložite si brezplačno aplikacijozoom.us na svoje računalnike
  2. Na meeting se prijavite preko zgornjepovezave in sledite navodilom.

(!) POMEMBNO: pred tem morate imetinaloženo aplikacijo in sestanek odpreti v aplikaciji Zoom – ko vas bo ob klikuna povezavo sestanka brskalnik vprašal, ali “želite odpreti aplikacijozoom.us”, kliknite “Odpri aplikacijo zoom.us”.

Po prijavi v e-OZ boste dobiliobvestilo “Please wait, the meeting host will let you in soon”. Počakajte, vkolikor bo potrebno.

Da ne bi prišlo dozamud pa vas prosimo, da si dostop do aplikacije Zoom uredite že vnaprej.

Vsak član bo obvstopu na konferenčno sejo na začetku moral izkazati svoje članstvo.

 Članstvo lahko izkaže:

  • S sliko obeh strani članskeizkaznice, ki jo pošlje v chat na portalu Zoom
  • S sliko osebnega dokumenta, nakaterem so pokriti vsi podatki razen slike, imena in priimka, ki jo prav takopošlje na chat na portalu Zoom.

Vprimeru, da bo član članstvo izkazoval z osebnim dokumentom se bo njegovočlanstvo preverilo v bazi članov 2019/2020.

Vsakega člana bomoob pregledu njegove članske izkaznice ali osebnega dokumenta tudi pozvali, daodpre kamero in ga tako identificirali.

Prosim, da sisliko članske izkaznice oziroma osebnega dokumenta z omenjenimi pokritimipodatki pripravite vnaprej, da bo preverjanje članstva potekalo hitreje.

Na začetku seje bo predsednikdelovnega predsedstva člane prosil, da svoje mikrofone vtišajo oziroma »dajo namute«, da bo OZ lahko potekal nemoteno in brez šumenja mikrofonov prisotnih. Vprimeru, da bi član kadarkoli rad kaj povedal, spet vklopi svoj mikrofon in setako vključi v pogovor.

Glede na to, da boseja potekala konferenčno bo na začetku seje predlagan sklep v sprejem OZ insicer, da bo glasovanje potekalo z dvigom rok in oddajo svojega glasu prekochata in ne z glasovalnimi kartončki.

Glasovanje glede predlaganegasklepa o načinu glasovanja, izvolitve delovnega predsedstva OZ KGŠ, potrditvednevnega reda, potrditve Pravilnika o nabavi in potrditve Letnega poročilaAJPES bo torej potekalo z dvigom rok in hkrati tudi z oddajo svojega glasupreko chat-a, slednje predvsem zaradi olajšanja dela pri štetju glasov. Nachatu bo predsednik delovnega predsedstva zapisal vsak predlagan sklep okaterem bodo člani glasovali. Glasovanje glede točke Razrešitev članovorganov KGŠ z vseh funkcij bo potekalo tajno, dodatna navodila pa boste prejelina sami seji OZ.

V primeru, dakateri od članov nima osebnega računalnika, telefona, tablice ali dostopa dointerneta v času seje, naj nas o tem prosim obvesti na info@kgs.si. V takem primeru bomo članuponudili, da se seje udeleži preko klubskih računalnikov oziroma klubskegawifi-ja, ki je dostopen na sedežu Kluba goriških študentov. Za kakeršno kolidrugo vprašanje ali težavo z vstopom na samo sejo OZ nam lahko ravno takonapišete na info@kgs.si

Sledi nam
Dogodki
25/6/22

KONCERT Z MAGNIFICOM & DEJ ŠE'N LITRO

Klubovci smo lani praznovali 30. let, zato letos v soorganizaciji z MONG prirpravljamo največje praznovanje v Novi Gorici!

Dobimo se v soboto 25.6.2022 ob 20.00h na travniku pred Mestno občino Nova Gorica.

Z nami bodo praznovali:

MAGNIFICO

Dej še'n litro

Za rojstnodnevno zabavo se spodobi, da je VSTOP PROST!


HIR AJ KAM HIR AJ GO


Sponzorji dogodka so:

- HIT universe of fun


- Pivovarna Laško


- Klet Brda


- Mladinski center Nova Gorica

*Organizator si pridržuje pravico do spremembe programa ali odpovedi dogodka.

Dogodki
21/5/22

PARANOISE in PRISMOJENI PROFESORJI BLUESA

21. 5. bodo z nami PARANOISE in PRISMOJENI PROFESORJI BLUESA!

Vrata prizorišča se odprejo ob 21h, v blues ritme pa nas bodo glasbene skupine popeljale ob 22h, zato ne zamujajte

Vstopnina je 5€, člani KGŠ pa imate prost vstop!

Dogodki
9/5/22

DAN EVROPE

Le še nekaj ur nas loči do nocojšnjega koncerta »Skupaj za Evropo«, ki ga organizirata predstavništvi Evropske komisije v Sloveniji in Italiji ob dnevu Evrope.

Ob 21.00 vabljeni na Trg Evrope, kjer bodo slovenski in italijanski glasbeniki poskrbeli za skladbe različnih žanrov ter za nepozabno zabavo.

Praznujmo Dan Evrope brezmejno in v duhu Evropske prestolnice kulture GO 2025 Nova Gorica · Gorizia.  

Koncert bo mogoče v živo spremljati tudi na družbenih omrežjih predstavništva Evropske komisije v Sloveniji, na RTV Maribor in Koper / Capodistria ter lokalnih televizijah: TV AS (Pomurska), SIP TV (Podravska), TV Vaš kanal (Jugovzhodna in Posavska), Ljubljana TV (Osrednjeslovenska), GTV (Gorenjska), TV Galeja (Primorsko-notranjska) in GoTV (Goriška).

#zaŠtudente