Potek in navodila za 1. redno sejo Občnega zbora Kluba goriških študentov

Prva redna seja Občnega zbora (v nadaljevanju OZ) Kluba goriških študentov (v nadaljevanju KGŠ) dne, 30.12.2020 ob 17.00h, bo zaradi korona ukrepov potekala videokonferenčno na portalu Zoom. 

Za vstop na sejo uporabite sledeči link: https://uni-lj-si.zoom.us/j/93262751594; Meeting ID: 932 6275 1594

Za prijavo na OZ morate vsi storiti naslednje:

  1. Naložite si brezplačno aplikacijo zoom.us na svoje računalnike.
  2. Na meeting  se prijavite preko zgornje povezave in sledite navodilom.

(!)POMEMBNO: Pred tem morate imeti naloženo aplikacijo in sestanek odpreti v aplikaciji Zoom- ko vas bo ob kliku na povezavo sestanka brskalnik vprašal, ali »želite odpreti aplikacijo zoom.us«, kliknite »Odpri aplikacijo zoom.us«.

Po prijavi v e-OZ boste dobili obvestilo »Please wait, the meeting host will let you in soon«.

Počakajte v kolikor bo to potrebno.

Da ne bo prišlo do zamud vas prosimo, da si dostop do aplikacije Zoom uredite že vnaprej in se OZ-ju pridružite ob 16.30h, da preverimo vaše članstvo.

Vsak član bo ob vstopu na videokonferenčno sejo na začetku moral izkazati svoje članstvo v KGŠ. 

Članstvo lahko izkaže:

  • S člansko izkaznico  KGŠ, ki jo pokaže na kameri na portalu Zoom.
  • Z osebnim dokumentom, na katere so pokriti vsi podatki razen slike, imena in priimka, ki jo prav tako pokaže na kameri na portalu Zoom. 

V primeru, da bo član članstvo izkazoval z osebnim dokumentom, se bo njegovo članstvo preverilo v bazi rednih članov KGŠ 2020/2021.

Vsakega člana bomo ob pregledu njegove članske izkaznice ali osebnega dokumenta pozvali, da se pokaže na kameri in ga tako identificirali. 

Prosimo, da si članske izkaznice oziroma osebne dokumente z omenjenimi pokritimi podatki pripravite vnaprej, da bo preverjanje članstva potekalo hitreje.

V primeru, da kateri od članov nima osebnega računalnika, telefona, tablice ali dostopa do interneta v času seje, naj nas o tem obvesti na elektronski naslov  leni.stevanovic@kgs.si do dne, 30.12.2020  do 12.00 ure. Za kakršno koli drugo vprašanje ali težavo z vstopom na sejo  in med samim potekom seje OZ KGŠ  nam ravno tako lahko pišete na elektronski naslov leni.stevanovic@kgs.si .

Nazadnje vas obveščamo, da nam svoje pristopne izjave in potrdila o vpisu v primeru, da bi se želeli včlaniti in tako pridobiti glasovalno pravico, pošljete najkasneje do dne, 30.12.2020 do 12.00 ure. To nam bo namreč olajšalo posodabljanje baze članov, ki vzame kar nekaj časa.

Predsednik KGŠ

Matjaž Bratušek

Sledi nam
Dogodki
25/6/22

KONCERT Z MAGNIFICOM & DEJ ŠE'N LITRO

Klubovci smo lani praznovali 30. let, zato letos v soorganizaciji z MONG prirpravljamo največje praznovanje v Novi Gorici!

Dobimo se v soboto 25.6.2022 ob 20.00h na travniku pred Mestno občino Nova Gorica.

Z nami bodo praznovali:

MAGNIFICO

Dej še'n litro

Za rojstnodnevno zabavo se spodobi, da je VSTOP PROST!


HIR AJ KAM HIR AJ GO


Sponzorji dogodka so:

- HIT universe of fun


- Pivovarna Laško


- Klet Brda


- Mladinski center Nova Gorica

*Organizator si pridržuje pravico do spremembe programa ali odpovedi dogodka.

Dogodki
21/5/22

PARANOISE in PRISMOJENI PROFESORJI BLUESA

21. 5. bodo z nami PARANOISE in PRISMOJENI PROFESORJI BLUESA!

Vrata prizorišča se odprejo ob 21h, v blues ritme pa nas bodo glasbene skupine popeljale ob 22h, zato ne zamujajte

Vstopnina je 5€, člani KGŠ pa imate prost vstop!

Dogodki
9/5/22

DAN EVROPE

Le še nekaj ur nas loči do nocojšnjega koncerta »Skupaj za Evropo«, ki ga organizirata predstavništvi Evropske komisije v Sloveniji in Italiji ob dnevu Evrope.

Ob 21.00 vabljeni na Trg Evrope, kjer bodo slovenski in italijanski glasbeniki poskrbeli za skladbe različnih žanrov ter za nepozabno zabavo.

Praznujmo Dan Evrope brezmejno in v duhu Evropske prestolnice kulture GO 2025 Nova Gorica · Gorizia.  

Koncert bo mogoče v živo spremljati tudi na družbenih omrežjih predstavništva Evropske komisije v Sloveniji, na RTV Maribor in Koper / Capodistria ter lokalnih televizijah: TV AS (Pomurska), SIP TV (Podravska), TV Vaš kanal (Jugovzhodna in Posavska), Ljubljana TV (Osrednjeslovenska), GTV (Gorenjska), TV Galeja (Primorsko-notranjska) in GoTV (Goriška).

#zaŠtudente