Sklic 2. izredne seje Občnega zbora

Kot predsednicaKluba goriških študentov sklicujem izredno sejo Občnega zbora Kluba goriškihštudentov na dan 29. 5. 2020.

Kot predsednicaKluba goriških študentov razpisujem kandidacijski postopek za volitve v prosteorgane Kluba goriških študentov.

Rok za oddajokandidatur za svetnika Sveta ŠOLS in svetnika Sveta Zveze ŠKIS je četrtek 15. 5.2020. Rok za oddajo kandidatur za organe Kluba goriških študentov (predsednikain člana upravnega odbora, 3 člane upravnega odbora, 5 članov nadzornegasenata, 3 člani častnega razsodišča) je petek 9. 5. 2020. Kandidature morajo biti poslane (priporočljivo je s priporočeno pošto)na sedež Kluba goriških študentov s pripisom »za volilno komisijo«.

Predstavitev kandidatov in volitve bodo potekale na seji Občnega zbora KGŠ, ki bo potekala 29. 5. 2020 ob 18.00, na trenutno - zaradi razmer v državi v povezavi s Covid-19, še neznanem mestu. Več o tem pa v "Razpisu kandidacijskega postopka za volitve in Sklicu", ki sta dostopna spodaj.

Kandidacijski obrazec svetnik

Sledi nam
Dogodki
25/6/22

KONCERT Z MAGNIFICOM & DEJ ŠE'N LITRO

Klubovci smo lani praznovali 30. let, zato letos v soorganizaciji z MONG prirpravljamo največje praznovanje v Novi Gorici!

Dobimo se v soboto 25.6.2022 ob 20.00h na travniku pred Mestno občino Nova Gorica.

Z nami bodo praznovali:

MAGNIFICO

Dej še'n litro

Za rojstnodnevno zabavo se spodobi, da je VSTOP PROST!


HIR AJ KAM HIR AJ GO


Sponzorji dogodka so:

- HIT universe of fun


- Pivovarna Laško


- Klet Brda


- Mladinski center Nova Gorica

*Organizator si pridržuje pravico do spremembe programa ali odpovedi dogodka.

Dogodki
21/5/22

PARANOISE in PRISMOJENI PROFESORJI BLUESA

21. 5. bodo z nami PARANOISE in PRISMOJENI PROFESORJI BLUESA!

Vrata prizorišča se odprejo ob 21h, v blues ritme pa nas bodo glasbene skupine popeljale ob 22h, zato ne zamujajte

Vstopnina je 5€, člani KGŠ pa imate prost vstop!

Dogodki
9/5/22

DAN EVROPE

Le še nekaj ur nas loči do nocojšnjega koncerta »Skupaj za Evropo«, ki ga organizirata predstavništvi Evropske komisije v Sloveniji in Italiji ob dnevu Evrope.

Ob 21.00 vabljeni na Trg Evrope, kjer bodo slovenski in italijanski glasbeniki poskrbeli za skladbe različnih žanrov ter za nepozabno zabavo.

Praznujmo Dan Evrope brezmejno in v duhu Evropske prestolnice kulture GO 2025 Nova Gorica · Gorizia.  

Koncert bo mogoče v živo spremljati tudi na družbenih omrežjih predstavništva Evropske komisije v Sloveniji, na RTV Maribor in Koper / Capodistria ter lokalnih televizijah: TV AS (Pomurska), SIP TV (Podravska), TV Vaš kanal (Jugovzhodna in Posavska), Ljubljana TV (Osrednjeslovenska), GTV (Gorenjska), TV Galeja (Primorsko-notranjska) in GoTV (Goriška).

#zaŠtudente